Marcel Pavaleanu si interlopul fugar Razvan Alexe, la nunta din Beirut a fiicei presedintelui CJ Prahova, Mircea Cozma

Scris de  Noi 05, 2013

Marcel Pavaleanu, fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Ponta arestat in urma cu doua saptamani pentru evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, apare in fotografiile de nunta ale fiicei presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cozma. In aceleasi fotografii apare si Razvan Alexe, un interlop cercetat si el in acelasi dosar, care nu a fost gasit de procurori, astfel ca are mandat de arestare in lipsa.

Astazi, cotidianul Romania Libera anunta ca si fiica lui Cozma, Andreea, a fost pusa sub invinuire in acelasi dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Centrul de Investigatii Media a descoperit ca cei doi acuzati au participat la nunta Andreei Cozma, care s-a maritat cu un om de afaceri libanez la Beirut, in Liban.

Fotografii de la nunta din Beirut a Andreei Cozma apar pe site-ul www.ph-online.ro.

In prima fotografie prezentata aici apare, in centrul grupului de nuntasi, Marcel Pavaleanu. El este barbatul cu parul mai lung care tine pe dupa umeri o femeie blonda imbracata intr-o rochie bleu.

pavaleanu nunta cozma

In cea de-a doua fotografie, alaturi de miri apare Razvan Alexe. El este barbatul fara cravata, cu sacou negru, ce apare in stanga imaginii, la dreapta miresei.

Alexe nunta cozma

Hotnews a relatat, in urma cu o saptamana, ca dosarul in care procurorii prahoveni l-au arestat pe Pavaleanu a pornit de la un dosar privind o tentativa de introducere frauduloasa in Romania a deseurilor toxice de pe nava Flaminia, cunoscuta drept "bomba plutitoare", blocata de 5 luni in Portul Constanta. In acest dosar, Razvan Alexe ar fi fost cercetat pentru tentativa de a transporta ilegal deseurile de pe Flaminia la o statie de epurare apartinand Rafinariei "Astra" din Ploiesti, care insa nu ar mai fi avut autorizatia de mediu pentru a procesa aceste deseuri.

PH-Online scrie despre nunta de la Beirut a Andreei Cozma ca a costat aproximativ 250.000 de euro. Mireasa a purtat, spun cei de la www.ph-online.ro, o rochie în valoare de 22.000 de dolari, plina de cristale Swarowski.

"Oaspetii din Romania au fost transportaţi cu un charter şi cazati intr-un hotel luxos; singura concesie cerută românilor a fost ca doamnele să vină la nuntă în rochii lungi, de seara, pentru a nu ofensa gazdele libaneze. Petrecerea, hotelul, avionul si celelalte cheltuieli au dus nota de plata a Andreei Cosma la circa 250.000 de dolari. Nunta a fost fără dar", se precizeaza pe site-ul citat.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

0
Shares