Donatii

De la noi ați aflat despre „azilele groazei”.

Am investigat miniștri, parlamentari sau VIP-uri ale tranziției. Cei ce ne fură au fost constant în cătarea noastră.

Am scris despre Gabriel Oprea sau Gabriela Firea, despre Dan Voiculescu sau Mircea Geoană, despre Mihai Vlasov sau Victor Ponta, despre Sebastian Ghiță sau Sorin Oprescu.

Am investigat licitații trucate, am găsit trenuri furate, ba chiar și un elicopter.

Am făcut zeci de investigații grele în cei puțin peste zece ani de când existăm.

Investigații pentru care am luat zeci de premii.

Am colaborat cu cele mai importante inițiative de presă din ultimii ani.

Dacă vi se pare că facem ce trebuie, dacă vă simțiți, la rândul vostru, parte din proiectul nostru, veniți lângă noi, sprijiniți-ne! Avem nevoie de public, după cum, în egală măsură, avem nevoie de resurse.

Jurnalismul în interes public, cel cu care noi ne ocupăm, nu poate exista fără sprijinul celor care-l consumă. 

Fiecare ban primit ne va ajuta sa creștem și să fim și mai activi în a da în vileag hoțiile care tuturor, de ani de zile, ne distrug sistematic visurile, familiile, viețile.În schimbul sprijinului vostru, noi vă dăm informație. Adică putere.

Daca va place cum lucrăm, ne puteți sprijini fără să dați vreun leu din buzunar doar redirecționând o parte (3,5 la sută) din banii pe care oricum i-ați dat statului. Banii redirecționați nouă din impozitul către stat ne vor ajuta să aflăm unde și cum fug banii noștri, ai tuturor, din bugetul țării și în ce buzunar sau off-shore ajung. 

Completați formularul de mai jos, durează cel mult un minut. 

Ne puteți sprijini și prin donații directe în conturile organizației noastre. Contul de lei este RO13INGB0000999904096793, iar cel de euro este RO08INGB0000999904779084. Titularul ambelor conturi: Asociația Centrul de Investigații Media (cod swift INGBROBU).

Ne puteți dona și prin PayPal. E simplu, durează doua minute și nu trebuie să aveți nimic altceva decât un card bancar. Sau prin Benevity.


Dacă munca de până acum a micii noastre organizații de presă vi s-a părut relevanta, vă mulțumim pentru susținere și vă asigurăm că rămânem la fel în jurnalismul pe care-l practicăm. 

Pentru că suntem jurnaliști și pentru că asta ne place și știm să facem.

Vă mulțumim!

Centrul de Investigatii Media


Daca vrei sa ne sustii
PayPal Button
0
Shares