Despre noi

Centrul de Investigatii Media a aparut din nevoia de informatii reale, verificate si relevante, care sa contrasteze cu marea de fapt divers in care se zbate neputincioasa media romaneasca.

Sintem siguri ca exista oameni interesati de lucrurile mai complicate, pe care presa “mare” de la noi nu le poate aborda sau evita sa o faca de teama ca si-ar putea pierde consumatorii. Acesti oameni, care vor cu adevarat informatii, nu kitsch, sint targetul proiectului nostru.

Platforma noastra este dedicata celor nemultumiti de ce vad in jurul lor cand merg pe strada, nemultumiti de leadership-ul ultimilor ani, nemultumiti de Romania de astazi, dar care inca mai au suficienta dorinta de a lupta pentru o schimbare.

Dupa un an in care am lucrat in acest proiect exclusiv voluntar, Centrul de Investigatii Media a devenit, in ultimele zile ale lui 2013, o asociatie in sensul legii romanesti, fiind inregistrata sub numarul 151/12.12.2013 prin hotararea Judecatoriei Sectorului 6. Echipa editoriala este condusa de Ovidiu Vanghele, jurnalist cu peste doisprezece ani de experienta in presa centrala.

Cei care, la fel ca noi, sint jurnalisti si simt ca nu se pot exprima acolo unde lucreaza, sint invitati sa ne devina colaboratori. Cei care pur si simplu sint curiosi sa afle cine si cum ii fura zi de zi sint invitati sa ne citeasca si sa ne sprijine. In orice mod.

Vom incerca sa facem presa. Anchete. Investigatii. Adevarate, documentate, nepartinitoare.

Tineti-ne pumnii stransi. Avem nevoie!

Daca vrei sa ne sustii
PayPal Button
0
Shares