Anunţ – 27 mai 2015

Scris de  Mai 27, 2015

Cerere de ofertă pentru achiziţia de servicii de organizare seminarii

 

Asociatia Centrul de Investigatii Media solicită oferte pentru achiziţia de servicii organizare seminarii – cod CPV 79951000-5, în cadrul proiectului “Adevarul despre cei care nu exista – jurnalism si activism pentru drepturile celor cu dizabilitati din centrele finantate de stat”, finanţat prin Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014.

Se vor achiziţiona servicii de organizare seminarii constând în închiriere săli de conferinţe dotate cu cu aer conditionat, videoproiector, ecran si flipchart, cazare în camere single dotate cu aer condiționat, pauze de cafea care să include apa, ceai, cafea, patiserie sarata și dulce, fructe, masa pensiune completă, în conformitate cu solicitările din Documentaţia pentru ofertanţi pentru următoarele evenimente:

– o sesiune instruire jurnaliști Cluj Napoca, 9-11 iunie 2015 și o sesiune instruire jurnalisti Mangalia, 18-20 iunie 2015.

– sase dezbateri regionale de jumatate de zi pentru jurnalisti si activisti in Bucuresti si alte cinci orase, conform datelor din documentatia tehnica

– o dezbatere finala de jumatate de zi in Bucuresti

– servicii decontare transport participanti, conform datelor din documentatia tehnica

Documentaţia pentru ofertanţi o puteţi găsi aici:

 

Procedura aplicată: procedura competitivă simplificată, în conformitate cu Ordinul nr. 1120/15.10.2013 emis de Ministerul Fondurilor Europene și Procedura pentru achizițiile effectuate de către Promotorii de proiecte în cadrul contractelor de finanțare nerambursabilă din Fondul ONG, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014.

Criteriul de evaluare în atribuirea contractului va fi cel mai scăzut preţ pentru specificaţiile tehnice aferente achiziţiei.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0766532408, persoană de contact Ovidiu Vanghele.

Va rugam sa ne transmiteţi oferta Dvs. întocmită conform documentaţiei pentru ofertanţi prin poșta/curier la adresa Centrul de Investigatii Media, Bd. Iuliu Maniu 65, bl. 7P, sc. 5, et. V, ap. 151, sector 6, Bucuresti până la data de 5 iunie 2015, data deschiderii ofertelor in fata comisiei de licitatie.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

0
Shares